Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #1
    Aktif Üye Kasirga
    Üyelik Tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    3,048
    Rep Gücü
    20

    LOKUM PATLICAN

      


    LOKUM PATLICAN

    MALZEMELER
    4 adet Patlıcan
    2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
    1 yemek kaşığı zeytinyağı
    1 adet limon suyu
    Tuz.

    6 kişilik
    Hzırlama süresi 20 dak.
    Pişme süresi 25

    Patlıcanları közledikten sonra kabuklarını soyun, limonla zeytinyağı karıştırıp bu sosta bekletin. Yiyeceğiniz zaman patlıcanları parmak boğumu şeklinde kesin. Fırına dayanıklı cam kaba yerleştirin. Üzerine kaşar peyniri rendeleyin peynirler eriyene kadar fırında tutun ılık servis yapın. Izgaraların ve fırın etlerinizin yanında çok hafif bir garnitür olarak servis ediniz.

    AFİYET OLSUN.

    PÜF NOKTASI: Közlediğiniz patlıcanları derin dondurucuya 1 ay kadar saklayabilirsiniz.

  2. #2
    Aktif Üye Girişken
    Üyelik Tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    971
    Rep Gücü
    12

    Ynt: LOKUM PATLICAN

    nefis görünüyolar teşekürler kardeşim meymune.

  3. #3
    Aktif Üye Firtina
    Üyelik Tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    2,957
    Rep Gücü
    18

    Ynt: LOKUM PATLICAN

    Alıntı yücel biter Nickli Üyeden Alıntı
    nefis görünüyolar teşekürler kardeşim meymune.

  4. #4
    Aktif Üye Kasirga
    Üyelik Tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    3,048
    Rep Gücü
    20

    Ynt: LOKUM PATLICAN

    sağolun..

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

     

Benzer Konular

  1. Bayram için 100 ton lokum üretildi
    Konuyu Açan: vahit koç, Forum: Güncel Haberler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 03-09-2010, 16:06
  2. Lokum pilavı
    Konuyu Açan: gözyaşı, Forum: Pilav ve Makarnalar.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj : 21-08-2009, 22:09

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •