Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Sabah Egzersizi İçin Neler Yapmalısınız?

Sabah Egzersizi İçin Neler Yapmalısınız?


Eğer erken kalkan biri değilseniz ve uyanmakta zorlanıyorsanız, kahvenizi yudumlamadan önce uyanmak ve zinde hissetmek için bu egzersizleri yapabiliriz.

İşte sabah egzersizine hazırlanmanızı sağlayacak öneriler..

Sabahları mutlu uyanmanız için bir alarm seçin. Her zaman uyanmak için kurduğunuz alarmı değiştirin. Sizi motive edecek bir seçim yapın.

Yatmadan önce egzersiz kıyafetlerinizi hazırlayın. Havaya uygun seçimler olmasına özen gösterin. Hergün aynı zamanda uyanın. Egzersiz yapmasanız, sadece gazete okusanız bile saatinizi değiştirmeyin. En azından vücudunuz aynı saatte uyanmaya alışmış olur.

Yeterince zamanınız yoksa oyalanmayın. Evden yürümek için çıktığınızda sevdiğiniz yerleri tercih edin. Uyanın, giyinin ve dışarı çıkın.

Egzersizden önce yemek yemeyin. Ne kadar az yerseniz o kadar formda kalıp zayıflayabileceğinizi düşünün. Mideniz doluyken 5 km koşamazsınız. Egzersizden önce midenizi rahatlatacak muz, pirinç patlaklı, çerezli çikolata, tost ya da yoğurt yiyebilirsiniz.

Tek başınıza egzersiz yapmaktan zevk almıyorsanız arkadaşlarınızla egzresize kalkın. Grup oluşturun, program yapın. Farklı, alternatif egzersizler deneyin.

Kendi egzersiz planınızı ve fitness hedeflerinizi oluşturun. Ne kadar ileri gidebileceğinizi kendiniz bilebilirsiniz. Tüm bunları deneyin ve sonuçlarını görün. Hemen şimdi alarmınızı kurmaya ne dersiniz?

Bunlara dikkat!

Yapılan araştırmalar bir şeyin alışkanlık olabilmesi için 21 gün geçmesi gerekiyor. Bu durum kişiden kişiye değişebilir. Uyku düzeni değişikliğinize alışmanız 2 ila 8 hafta sürebilir. Bu değişikliğin sizi etkilemesine hazır olun. Sonrasında daha rahat hissedeceksiniz. Eğer gece egzersizlerini seviyorsanız karanlıkta görünmenizi sağlayan kıyafetleri deneyin.


iVillage Türkiye

:) teşekkurler

Rica ederim Zambak...

teşekkürler firdevs kardeşim :)


Rica ederim Aktarcı...

Teşekkürler firdevs27 kardeşim..


Rica ederim Anise...

bunları pek yapamıyoruz.sabahları tv 8 de plates var10:3'a dogru başlıyo.onu yapmak daha kolay ve daha faydalı.güzel bir konu tşkkrlr.


Spor

MollaCami.Com